FlowerFlair en een tweeling

  • algemeen
  • Beyonce
  • tweeling
  • bloemen
July 2017
FlowerFlair en een tweeling

Je kunt er bijna niet omheen, Instagram explodeert. Beyoncé gaat regelrecht op een 'Likerecord' af, binnen een half uur tijd sprokkelden de kleine Sir en Rumi Carter al een half miljoen likes binnen.

De zwangerschap van de tweeling werd destijds in dezelfde fleurige stijl aangekondigd: Beyoncé, een sluier en een prachtig groot kleurig bloemstuk dat van je smartphone afspat. Toen zorgde de foto al voor een regelrechte like-explosie, namelijk een record van 11 miljoen hartjes, maar dit keer gaat het drietal en hun bloemenparade wederom als een raket naar de top in Instagram-land. Gaat dit alle records breken?

Maar wat maakt de foto nu eigenlijk zo'n succes? Is het Beyonce? Of is het het totaalplaatje? De flair, levendigheid en vrolijkheid die de bloemen, in dit geval grotendeels rozen, aan het plaatje toevoegen. Je kunt er in ieder geval niet omheen: bloemen maken alles, zelfs een foto, mooier, beter, vrolijker én geven dus bovendien nét die extra touch voor een likerecord.  Queen B / Yoncé heeft smaak en bovendien overal verstand van, en dat blijkt maar weer.  

Een like voor jou, de tweeling én de prachtige ode aan de bloemen!