veel gestelde vragen

 

  • Is er een minimale bestelhoeveelheid?

Ja minimaal 150 stelen

 

  • Hoe lang duurt het voordat het geleverd wordt/ wat zijn de levertijden?

Zaterdag tot maandag tot 06.30 bestellen = dinsdag tussen 10.00-12.00 geleverd .
Dinsdag tot 06.30 bestellen = woensdag tussen 10.00-12.00 geleverd.
Woensdag tot 06.30 bestellen = donderdag tussen 10.00-12.00 geleverd.
Donderdag tot 06.30 bestellen = vrijdag tussen 10.00-12.00 geleverd,
Vrijdag 06.30 bestellen = zaterdag tussen 10.00-12.00 geleverd. Let op € 12.50 Transport opslag.

 

  • Hoe kan ik een bestelling ongedaan of wijzigen?

Zolang je actief bent in de webshop kun je ten alle tijden de webshop aankopen wijzigen , echter na 15 minuten worden de aankopen definitief ! Maak dus altijd je bestelling volledig af voordat je met andere werkzaamheden verder gaat. Mocht je toch wat willen aanpassen door een mogelijke fout, en de order is al definitief , stuur dan een email voor 16.30 naar [email protected]

 

  • Wat gebeurt er als de bloemen niet tijdig of beschadigd aankomen?

Helaas kan er wel eens wat mis gaan, ondanks onze zorgvuldigheid. Laat het ons direct weten als de bloemen ondanks het juiste afleveradres niet, niet tijdig of beschadigd zijn aangekomen. Wij zoeken uit wat er gebeurd is en restitueren in geval terechte reclamatie de volledige koopprijs.

 

  • Waar leveren wij?

Momenteel leveren wij in Nederland, Duitsland en Oostenrijk.

 

  • Komen er behalve de opgegeven prijs in de webshop nog andere kosten bij?

Nee. Wij houden niet van verassingen en laten niets aan het toeval over, zo ook met onze prijzen niet. Onze prijzen zijn totaalprijzen, er komen dus voor jou geen extra kosten bij. M.u.v. Zaterdaglevering.

 

  • Hoe veilig is de gegevensoverdracht?

Jouw adres en bankgegevens, maar ook de overige vertrouwelijke informatie, worden versleuteld conform het SSL-protocol. Gegevens worden niet aan derden verstrekt en niet gebruikt in de toekomst voor SPAM mailings.

 

  • Ik heb bloed, zweet en tranen in een prachtige creatie gestopt en wil deze graag delen. Mag dit en hoe doe ik dit?

Natuurlijk! Wij streven ernaar een inspiratiebron te zijn en dat doe je het best met elkaar. Wij worden ontzettend blij van inspiratiebeelden waar zo veel liefde en tijd in zit, en brengen deze graag onder de aandacht. Je kunt je foto mailen naar [email protected] of laat een bericht achter op onze Facebook pagina. Wij kijken ernaar uit.

 

  • Ik ben een kweker en wil graag mijn producten aanbieden. Kan dit?

Wij voelen ons vereerd dat jij, net als wij, zo in Vers van de Kwekerij gelooft. Als jij hier graag deel van uit wilt maken kun je contact met ons opnemen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Mailen kan naar [email protected]

 

Staat jouw vraag er niet bij? Wij staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Stuur een mail naar [email protected] en wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord.